Nieuwjaar 2019

Het nieuwe jaar is begonnen. Heb je goede voornemens? Ga je meer reizen maken? Upgrade je jouw interieur? Genoeg plannen waarschijnlijk. Of het nu Parijs of Londen wordt, elke trip heeft herinneringen die je moet koesteren. Reizen is onbetaalbaar zeggen ze wel is, dat klopt wel kunnen wij constateren. Een backpack vakantie of een all-inclusive vakantie, voor ieder wat wils. We zijn benieuwd wat 2019 jou brengt! Misschien een Place to Map poster ? 🙂

Denk je nog vaak aan die ene vakantie? Of heb je een plaats waar je een mooie herinnering aan hebt? Dan ben je bij Place to Map aan het juiste adres. Maak van jouw place to be nu een blijvende herinnering al vanaf €19!

ZELF JOUW MAP ONTWERPEN

Ontwerp zelf jouw map. Je kan gemakkelijk een plaats naar keuze invullen. Vervolgens kies je het uiterlijk en het formaat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om jouw persoonlijke foto’s toe te voegen.

BINNEN 2 DAGEN IN HUIS

De maps hebben een lange levensduur. We printen onze maps op 210 grams kwalitatief papier met een matte finishing touch afwerking. Het is ook mogelijk om het op een 5mm (dik) Forex plaat te printen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *