FAQs

Bestellen

Hoe maak ik een poster?

Het maken van een poster is zeer eenvoudig. Jij hebt een herinnering in gedachte en wil dit graag vastleggen op een poster speciaal voor jou gemaakt. Je kan eenvoudig een poster maken door op de button ” maak een poster ” te klikken. Vervolgens kies je de vorm, it’s up to you. Wil je de poster liggend of staand of toch een ander design? Je kan het allemaal gemakkelijk aanpassen.

Heb ik een account nodig bij het bestellen?

Je hebt geen account nodig om jouw eigen poster te maken maar het is wel handig. In jouw account kan je namelijk jouw bestelde posters makkelijk terugvinden en deze opnieuw bestellen. Je kan ook in jouw account de bestelling volgen tot aan je deurmat (je krijgt ook zonder account een track en trace mail). De keuze is aan jou.

Kan ik mijn bestelling cancellen?

Het is niet mogelijk je bestelling te cancellen omdat deze meteen met de grootste zorg voor je wordt geprint en verpakt. Je hebt een schitterende poster gemaakt en vervolgens wil je de poster weggooien? Zonde toch ? 🙂

Een drukfout, wat nu?

Stuur ons een e-mail  binnen 14 dagen na ontvangst op info@placetomap.com en vertel daarin of er een productiefout in zit. Als er een fout aan onze kant zit sturen we je meteen een nieuwe poster op zonder bijkomende kosten. Wat je in de editor maakt wordt 1 op 1 gedrukt. Een verkeerde kleur/plaats/zoom niveau valt onder je eigen verantwoordelijkheid, hier kunnen wij helaas niks aan doen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit (drukken en kwaliteit papier) van het product en willen je nooit teleurgesteld achter laten. We kunnen helaas geen poster vervangen met spelfouten, goed opletten dus bij het veranderen van de poster.

Betalen & Veiligheid

Waar kan ik mee betalen?

Via Place to Map kun je gemakkelijk online betalen. Wij raden je aan om via iDeal of Paypal af te rekenen. Dit zijn de meest gebruikte betaalmethodes online, en zeer gemakkelijk uit te voeren. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes die wij hanteren.

-iDeal
-Paypal
-Achteraf Betalen (via Klarna)
-Bancontact/Mistercash
-Visa/Mastercard

Kan ik veilig bij jullie een poster bestellen?

Het is hartstikke veilig. Wij sturen je voor de afhandeling van de betaling door naar een beveiligde server. De beveiligde server herken je aan ”https://” in de adresbalk, zo weet je dat er niks fout kan gaan en je gegevens veilig zijn. Wij zullen nooit jouw gegevens aan derden verstrekken. Beloofd.

Wat als mijn order geannuleerd is?

Wanneer je betaling mislukt, check dan eerst even of het bedrag is afgeschreven van je rekening. Is dit niet het geval, dan kun je direct een nieuwe bestelling plaatsen. We annulering automatisch de niet betaalde order voor je. Is het bedrag wel afgeschreven van je rekening en heb je na een uur nog geen bevestigingsmail van ons gekregen? Neem dan even contact op met onze klantenservice: info@placetomap.com

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden altijd jouw poster met DHL en/of PostNL. Zodra je een bestelling hebt geplaatst printen wij op custom basis jouw poster(s). Wij verzenden altijd met track & trace. We vinden het belangrijk dat je vooral geniet van jouw poster en niet lang hoeft te wachten op het pakket.

Verzending Nederland, België en Luxembourg

DHL – Standaard – €4,95 (levertijd 2-4 werkdagen)

Verzending Overige EU landen

DHL – Standaard – €9,95 (levertijd 5-7 werkdagen)

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja! We verzenden jouw poster(s) naar elk land op de wereld. Super handig toch? Je kan het pakket ook wereldwijd volgen met track & trace.

Hoe lang duurt het voordat ik het pakket in huis heb?

We hebben het productieproces geoptimaliseerd om de poster zo snel mogelijk klaar te hebben. Vervolgens wordt het met uiterste precisie in de verzendkoker gedaan. Vanaf het moment van bestellen heb je jouw poster binnen maximaal 4 werkdagen in huis.

Met welke partij verzenden jullie?

Wij verzenden alle posters met DHL en/of PostNL.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Wat voor kwaliteit papier gebruiken jullie?

Het papier waarop de posters worden gedrukt is van top kwaliteit. Wij printen de posters op 210 grams papier. 210 grams voelt degelijk en kwalitatief aan. Je kan met een gerust hart ons vertrouwen op de kwaliteit van het papier. Het is ook mogelijk voor een High Resolution print te kiezen, deze zijn nog scherper van kwaliteit dan dat ze al standaard zijn.

Printen jullie ecologisch?

Wij printen uitsluitend met ecologische inkt. De dagen van drukken met chemie en oplosmiddelen zijn bij Place to Map definitief verleden tijd. Place to Map gebruikt binnen het drukproces digitale printmachines zonder schadelijke uitstoot. Wel zo fijn voor de mens en het milieu 🙂

Wat maakt jullie duurzaam?

Wij bij Place to Map trachten zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Papier wordt bij ons niet zomaar weggegooid en we gaan er ook van uit dat je dat ook niet doet met jouw Place to Map poster. We werken overigens alleen met papier wat is voorzien van een FSC keurmerk.

Hoe maken jullie de wereld een stukje beter?

De komende jaren proberen we innovatief te blijven met nieuwe papiersoorten en inkten. Zodra er een nieuwe technologie of innovatie op de markt komt zijn wij er als de kippen bij.