Poster Au

Vanaf 19

Heb jij mooie herinneringen aan die ene fantastische wintersportvakantie in Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Ga jij altijd op wintersport naar Au? Wij hebben de perfecte poster voor jouw gemaakt van Au. Vanaf nu kan je stoppen met zoeken want de poster van Au heb je gevonden bij Place to Map. Deze poster is van 210 grams kwaliteit en uiterst zorgvuldig geprint. Je hebt jouw map poster binnen 2 werkdagen in huis.

Onze poster formaten zijn geoptimaliseerd voor de IKEA (Ribba), XENOS en HEMA lijsten.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,
 

Beschrijving

Poster Au

Heb jij mooie herinneringen aan die ene fantastische wintersportvakantie in Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Ga jij altijd op wintersport naar Au? Wij hebben de perfecte poster voor jouw gemaakt van Au. Vanaf nu kan je stoppen met zoeken want de poster van Au heb je gevonden bij Place to Map.

Onze poster formaten zijn geoptimaliseerd voor de IKEA (Ribba), XENOS en HEMA lijsten.

Uniek Design

Vergeet niet jouw creatie te taggen met #placetomap zodat iedereen er van kan meegenieten. De poster is te designen in verschillende styles en je kan ook gemakkelijk het formaat kiezen. We bieden deze poster aan in de volgende formaten:
-21×30
-30×40
-50×70
-60×90

Kwaliteit

Het papier waarop de posters worden gedrukt is van 210 grams kwaliteit. 210 grams voelt degelijk en kwalitatief aan. De posters verkleuren niet door het licht in je woonkamer. We proberen de kwaliteit continu te verbeteren om jou als klant nog gelukkiger te maken.

Verzending

Wij verzenden elke poster gratis boven de €55! Is je orderbedrag lager dan €55? Dan betaal je €4,95 aan verzendkosten. Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten niet in de productprijs te berekenen, zo houden we het transparant en eerlijk.

Duurzaamheid

Wij bij Place to Map trachten zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Papier wordt bij ons niet zomaar weggegooid en we gaan er ook van uit dat je dat ook niet doet met jouw Place to Map poster. We werken overigens alleen met papier wat is voorzien van een FSC keurmerk.

Extra informatie

Afmeting

21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 60 x 90 cm