Out of Stock
Uitverkocht

Poster Marathon Antwerpen

 19 69

Iedereen hoopt er een te lopen of ben jij degene die er al een heeft gelopen? We hebben speciaal deze poster van Marathon Antwerpen laten maken om dit moment samen met je te vieren. Je hebt ongetwijfeld veel herinneringen aan jouw marathon en zeker in deze fantastische stad. Deze poster is van 210 grams kwaliteit en uiterst zorgvuldig geprint. Je hebt jouw map poster binnen 2 werkdagen in huis.

Onze poster formaten zijn geoptimaliseerd voor de IKEA (Ribba), XENOS en HEMA lijsten.

Poster Marathon Antwerpen

Iedereen hoopt er een te lopen of ben jij degene die er al een heeft gelopen? We hebben speciaal deze poster van Marathon Antwerpen laten maken om dit moment samen met je te vieren. Je hebt ongetwijfeld veel herinneringen aan jouw marathon en zeker in deze fantastische stad. Maak jouw collectie compleet met onze andere marathon posters en deel jouw verzameling op social media met #placetomap

Oorsprong Marathon

Tussen 1896 en 1906 werd er tijdens de moderne Olympische Spelen een marathon gelopen van ongeveer 40 kilometer. De Olympische spelen van 1908 hanteerden voor het eerst de welbekende 42 kilometer en 195 meter. Het parcours van 40 kilometer was al uitgezet in 1907 vanaf het Olympisch stadion in Londen naar Windsor Palace. De Britse koningin ontdekte echter dat met die lengte de finish zich niet voor de koninklijke tribune zou bevinden. Ze eiste dat de marathon verlengd zou worden zodat de finish precies voor haar zitplaats zou zijn. Aan die wens werd gevolg gegeven. Sindsdien is de afstand van de marathon 42 kilometer en 195 meter. Deze wonderlijke afstand is dus het gevolg van een historisch compromis tussen de oude Griekse geschiedenis en die van het moderne Britse koningshuis.

Uniek Design

Vergeet niet jouw creatie te taggen met #placetomap zodat iedereen er van kan meegenieten. De poster is te designen in verschillende styles en je kan ook gemakkelijk het formaat kiezen. We bieden deze poster aan in de volgende formaten:
-21×30
-30×40
-50×70
-60×90

Kwaliteit

Het papier waarop de posters worden gedrukt is van 210 grams kwaliteit. 210 grams voelt degelijk en kwalitatief aan. De posters verkleuren niet door het licht in je woonkamer. We proberen de kwaliteit continu te verbeteren om jou als klant nog gelukkiger te maken.

Verzending

Wij verzenden elke poster gratis boven de €55! Is je orderbedrag lager dan €55? Dan betaal je €4,95 aan verzendkosten. Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten niet in de productprijs te berekenen, zo houden we het transparant en eerlijk.

Duurzaamheid

Wij bij Place to Map trachten zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Papier wordt bij ons niet zomaar weggegooid en we gaan er ook van uit dat je dat ook niet doet met jouw Place to Map poster. We werken overigens alleen met papier wat is voorzien van een FSC keurmerk.

Afmeting

21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 60 x 90 cm

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poster Marathon Antwerpen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *